Grahame Fendle

Root Admin
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Grahame Fendle

  • Rank
    Site Administrator

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Team
    Chelsea

Recent Profile Visitors

33 profile views
  1. No new members for over a year

    Yep, now I can at least have a poke around in the back end to see if there's anything immediately obvious I can do to help.
  2. No new members for over a year

    Correct, it's the software that powers the forums.
  3. No new members for over a year

    I've managed to log in with one of my old accounts, but it's not the account I used for many years here, and I've no clue what email address is associated with the Chelsea Codger account, which could have been long since removed for all I know. There are a couple of immediately obvious issues: I had to request a password reset three times to get back in on this account; the first two either didn't send from the system or went into a black hole; they're not in any spam folders anywhere; this is relevant because any new user presumably has to verify their email address before signing in for the first time, so they may never see that verification email The site forums.CFCnet.co.uk doesn't have a valid SSL certificate set up, it's been set up incorrectly, or the domain hasn't been set up correctly (or a combination of all of those issues, which aren't difficult to fix and shouldn't even be issues in the first place); try going to https://forums.CFCnet.co.uk it doesn't work, but it does without the https (so http works); this is very bad, and Google and other search engines, as well as modern browsers will mark the site as insecure; that ****s with lots of stuff Since I haven't been around for a very long time, I don't know what's happened in recent years, who owns the site, how it's set up, and so on. Invision used to support the site, that much I do know. Also, the account I'm logged in with here now says I have Site Administrator privileges, but I do not. I can't see any administrative functions when I'm logged in. Not that it matters as I don't know how things have been configured. Emails to Michael are indeed bouncing, but message seem to be getting through. I'll check back in when I get a chance, but not sure how much help I can be at this stage. Edit: also, it doesn't seem possible to log in with an email address, so I've no clue WTF that is about.